Habercilik ne halde

24 Aralık 2008 Çarşamba

"Ünlü komedyen Cem Yılmaz Trabzon'da gösteri yaptığı sırada başına gelen komik bir olayı anlattı
Türkiye'nin en komik adamı Cem Yılmaz'ın Trabzon'da başına gelen bir olay sizleri de güldürecek !.. Bugün Gazetesi'nden Şebnem Özuzcan'ın haberine göre Cem Yılmaz, o olayı şöyle anlatıyor:

Trabzon'da gösteri yapıyorum. Komik bir şey söyleyince herkes birden kahkahayı patlatıyor. Ancak, salondaki seyircilerden birisi hiç tepki vermiyor. Dikkatlice bakınca kulaklığını fark ettim, yanına gittim. "Ne yapıyorsun?" diye sordum. "Sus abi" dedi, "Trabzonspor penaltı atıyor." Meğer vatandaş radyodan maç dinliyormuş."

Şimdi bu espri Cem Yılmaz'ın Bir Tat Bir Doku gösterisinde yer alıyor. Yayınlanalı yaklaşık 6-7 sene olmuş. 15 Aralık Milliyet Gazetesi'nin internet sayfasında haber olarak yer buluyor. İnanılmaz bir şey. Aklım almıyor gerçekten.

2 comments:

sinem 24 Aralık 2008 23:26  

milliyet'in internet sitesinin allah belasını versin ya. adamlar nette gezerken ilginç gelen şeyleri tarihe bakmadan koyuyorlar haber diye.

geçen sene pazarlama yönetimi diye bir ders alıyoruz, projesi var işte blog yapılacak. en az 5 post yazılacak pazarlamanın uygulamada gördüğümüz yönleriyle ilgili. ben de haber okuma amacıyla girdiğim sitede "benetton'dan sosyal sorumluluk kampanyası" diye benetton reklamları gördüm fotoğraflı filan. zaten süper bir yazı konusu, direk yazdım. hoca demesin mi bunlar biz üniversitedeyken vardı, proje yapmıştık bununla ilgili diye. mağdur etti beni milliyet. şerefsizler...

Philia Network 25 Aralık 2008 08:25  

Geçmiş olsun sinem valla. Gerçekten çok reziller. Geçen gün bir yerde okudum. Bu galerilerin hepsini rus sitelerinden aşırıp yayınlıyorlarmış. Özellikle provakatif başlıklar atıyorlar. Haberle ilgisi olmayan şeyleri yazıyorlar başlık olarak.
Haber okuyup değerlendirecek derinlikleri ve dertleri yok.

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP