Benitez bir kez daha güçlenirken...

14 Nisan 2008 Pazartesi


Liverpool'un Arsenal'i eleyip Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha yarı finale yükselmesi geleceği tartışmalı Rafael Benitez'in elini bir kez daha güçlendirdi. Arsenal'in ardından Blackburn'ü üç golle uğurlayan Kırmızı Beyazlılar'da Benitez kulübün sahipleri Tom Hicks ve George Gillett ile Başkan Rick Parry'den toplantı talebinde bulunmuş. Bu güç savaşından taraftarların desteğini alan Benitez nasıl ayrılacak göreceğiz. Bu toplantı talebinin arkasında yatan bir diğer gelişme ise Klinsmann'la Liverpool yöneticilerinin geçen Kasım ayında yaptığı görüşmeler. Bu toplantıda yaz aylarındaki transferlerin bile konuşulduğu iddia ediliyor. Bu arada Alman teknik adamın yazın Bayern Münih'in başına geçmesi geçtiğimiz aylarda kesinleşmişti.

Read more...

Glastonbury'de Tartışma

Aklınızı almaya geliyorum...


Müzik festivalleri her zaman katılmak istediğim, aslında bir kez katılıp sonunu hatırlamadığım arzu nesneleri. Bu festivallerin en iyilerinden birisi Glastonbury olarak gösteriliyor. Yağmur çamur dinlemeyen İngiliz gençliği rock müziğe doyuyor. Fakat Glastonbury'de bu sene Jay Z'nin çıkacak olması İngiltere'yi adeta ikiye bölmüş durumda. Oasis solisti Noel Gallagher bunun festivalin ruhuna yapılan bir saygısızlık olduğunu söylerken festival yöneticileri hallerinden gayet memnun paraları saymaya hazırlanıyorlar. Benzer bir tartışmayı 2004'te 50 Cent ve Ceza'nın Rock'n Coke'da sahne almasıyla biz de yaşamıştık. Ceza millete küfürler etmiş, 50 Cent ise hava muhalefetine kurban gitmişti.

Read more...

Rebecca Romijn

Sports Illustrated'in kapak kızıydı. Bu güzellikle o noktada kalmayacağı kesindi. Hollywood onu havada kaptı. Önce birkaç dizide test, Ausin Powers'ta kendini oynadı, Just Shoot Me'de onu sıkça gördük, zaten şu anda popüler dizilerden benim hiç hazzetmediğim Ugly Betty de arzı endam ediyor. Femme Fatale ve X Men serisi Hollywood'da yaptığı iki zirve. John Stamos bu kadını neden bıraktı acaba?

Read more...

X Men 2

Sevdiğimiz, eli yüzü düzgün bilim kurgu filmlerinden birisi. Serinin her filmi çok şahane olsa da ikincisi bence en iyisi. Her sahnesine gösterilen özen, herkesin bildiği çizgi romanı sinemaya aktarmanın zorluğunu aşmak, Mystique rolündeki Rebecca Romijn'le birleşince tadına doyulmaz bir film ortaya çıkıyor. Rebecca Romijn'e özel bir postta değinmek zorunluluk oldu.

Read more...

Gran Turismo 5 Prologue


Her zaman grafikleri ve gerçekliğiyle ön plana çıkan serinin son oyunu. GT 5 öncesi bir giriş adı üstünde. Nefis grafikler, oynanış harika. Bir araba alacaksanız test sürüşünü oyun üzerinde yapabilirsiniz. 64 model araç, 6 pist, ilk kez online desteğiyle Gran Turismo 5 Prologue yılın en iyisi. Girişi böyleyse oyunun kendisi nasıl olacak? Korkuyorum düşünmeye...

Read more...

Kabadayı

Film vizyona gireli epey zaman oldu. Yeni izleme fırsatı buldum. Derli toplu belki biraz fazlaca uzun ama iyi öekilmiş, iyi yönetilmiş bir film. Filmin kadınlarının performansı çok iyi değil ama adamları gerçekten şov yapmışlar. Kenan İmirzalıoğlu ve İsmail Hacıoğlu'nun daha çok filmde oynamaları lazım. Türk sinemasının çok da parlak olmadığı bir döneme rast gelmeleri ciddi şanssızlık.
Bu arada İsmail Hacıoğlu'nun Çilesi isimli bir film çekmek lazım. Bir insan her filmde annesi veya babasını kaybeder mi ya?



Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP