Lego photography

11 Haziran 2008 Çarşamba

Hand of God

Lunch Atop a Skyscraper


Star Wars

Tiananmen Meydanı

Read more...

Beklentiler ve birkaç haber



Euro 2008 son hızla devam ediyor. Güzel maçlar izliyoruz ve turnuva bence gayet iyi. Her defasında daha kötü bir turnuva izliyoruz algısı bence beklentilerle alakalı biraz. Futbolla ilgili beklentilerimiz biraz fazla yüksek. İşin içine milli takım da girince duygusallaşıp sapıtıyoruz.

Yunanistan 2006'ya katılamadığında bunu bir dönemin sonu olarak nitelemişti. Euro 2008 elemeleri sonrası zafer havası yine etrafı sarsa da İsveç mağlubiyetinin bir dönemin sonu olduğunu düşünüyorum. Rehhangel'de hücum edemiyoruz sadece savunabiliyoruz diyerek hayal kırıklığına bahane bulmuş.

Birkaç haber:

-Bizim takımlarla adı geçen Jaaskelainen Bolton'da kalıyor. Fotomaç tayfası kan ağlıyordur.

-Yanar döner forvetlerden Jefferson Farfan Schalke'ye gidiyor. Tottenham ve Fiorentina'yı reddederek. Bu transfer Halil'i Fenerbahçe'ye yakınlaştırır. Kuranyi, Larsen, Asamoah, Halil ve Farfan. Biraz fazla kalabalık.

-Fabregas, Villa'yı Arsenal;'de görmek isterim demiş. Bence bu transfer olur. Zaten yolu 6 aydır yapılıyor.

-Danimarka Milli Takımı antrenörlerinden Peter Bonde, Yunanistan'ı turnuvanın en kötü takımı ilan etmiş. Gol bile atamayacaklarını iddia eden Bonde'nin konuşmasında Milli Takımımızla ilgili bir görüş yok.

-Djibril Cisse Fransa'dan ayrılacak. İngiltere Ligi'nde Portsmouth, Westham, City onu almak istiyor. İspanya'dan da teklifler varmış.

- Avusturyalı bira firmalarından Ottakringer Brauerei, Euro 2008'de ilk golü atacak Avusturya futbolcusuna ömür boyu bira armağan edecekmiş.

Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP