Fuck the European Union Ya!

5 Mart 2008 Çarşamba

Yaşamın Kıyısında
Yaşamın Kıyısında güzel bir film. Dokunduğu noktalar, verdiği arada kalmışlık duygusu, bütünlüğüyle gerçekten çok hoş. İyi bir senaryo. Ama Nurgül Yeşilçay'da bir sorun var. Muhalifsin, örgüt üyesisin çok güzel. Almanya'da gidip bi kızın evinde kalıyorsun, takılıyorsun, şahane. Üniversiteye gidip orada yemek yiyorsun, o ülkenin sosyal güvenliğinden faydalanan bir ailenin evinde kalıyorsun. Ama Avrupa Birliği'ne girseniz belki iyi olur diyen kadına "Fuck the European Union ya".
Tam bir Türk muhalifi. Sağına soluna bakmadan, o seviyeye gelmeden "Fuck the European Union ya". Sanki İsviçre ya da Norveçsin mübarek. Ayranı yok içmeye...

Read more...

Sienna

Read more...

Roberto Carlos Superman!

Read more...

Gattuso kafası ağları deldi

Read more...

Korkunç Cristiano!

Read more...

Gökhan Telkenar

Maç sırasında beni delirttiği için not edemedim. Alıntılar ekşi sözlükten:

-Sevilla'lı oyuncu keita için "maymun oldu" ifadesini kullanmış spiker. nasıl olsa duymuyor, nasıl olsa türk değil, salla gitin değil mi? ben de bunun üzerine kendisine "gökhan telkenar maç anlatırken maymun oldu" diyorum. hadi bakalım.

(kartonadam, 04.03.2008 23:58 ~ 05.03.2008)

-4 mart 2008 sevilla fenerbahce macinin sonunda mehmet aurelio penalti atisi yaparken agzindan su sozler dokulmus sahistir:

"mehmet aurelio ..... -atis yapilir ve gol olur- ....... mehmetcige selam olsun."
ne yorum yapayim ki simdi ben buna?

(anamuhalefet, 05.03.2008 15:04 ~ 15:12)

-maç sırasında kendince müneccimlik yapmaya çalışıp iki kere "not edin bu dakikayı sayın seyirciler, gol olur bu" demiş ama ikisinde de tutturamamış, piyasadaki maç spikeri yokluğundan mecburen maç spikeri olmuş insan..

(space frog, 05.03.2008 09:48 ~ 09:49)

Read more...

Microsoft Flight Simulator

Bir deplasman dönüşü uçakta pilot kabinine girdim. Flight Simulator'la uğraşmaya yeni başlamışım ve yeni başladığım şeyi çok iyi biliyor havalarındayım. Pilotlarla konuşuyorum. Oyundan bahsettim ve uçağı indirmenin ne kadar zor olduğunu söyledim. Pilot merak etme ben de beceremiyorum diyince yaşadığımı siz düşünün. Sahte bir gülücük, yampiri yampiri koltuğa gitme ve hostesten sert bir içki isteme arasında geçen zaman 1 dakika değildi. O günden beri Flight Simulator oynamıyorum...

Read more...

GTA IV Yeni Trailerlar...

Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP