Björk - Hyperballad

25 Nisan 2008 Cuma



Üniversite 1. sınıf, kulağımda cd çalar, Taksim'den Dolapdere'ye iniyorum. Yağmur çiseliyor. Björk çalıyor, bu şarkı da aklımda en çok kalanı. Hyperballad. Geçen Friendly Fire'de bu şarkıyı çaldı. Tam da o sırada üniversiteden arkadaşlarım vardı yanımda.

Read more...

Spitney Beers aka ÜçNoktaBir



Bundan 2-3 sene önce bir Mojo akşamındayız. Aslında gitmek istememişim ama Ç. ısrar etti gel gidelim çok eğleniriz falan filan. Onda kalacağım. Üniversite yeni bitmiş, kız arkadaşla aralar kötü. Sahnede bir kız var. Aynısından bir tane de barda oturuyor. İkiziymiş. Melis Danişmend o gece döktürdü. Çok eğlendim ben de... Ertesi sabah bir mail atmıştım. Beni çok eğlendirdin, sen de çok eğlenirsin hep diye. Nazik bir cevap vermişti. Şimdi onlar çok eğleniyorlar. ÜçNoktaBir iyi bir albüm yaptı. Ama cover konusunda başarılı olmaya devam ediyorlar. Hande Yener'in Romeo'su, Hepsi'nin Yalan'ını bile coverlamışlar. İnşallah hep öyle başarılı olurlar. Bu arada Melis'in kalemi sesinden çok daha iyidir bence. Keşke bir roman yazsa... İki evi olan kediler hakkında örneğin:)

Read more...

Friendly Fire



23 Nisan Çarşamba akşamı Jazz Stop'ta dinlediğimiz ve beni oldukça eğlendiren grup. Daha önce Mojo'da Spitney Beers dinlerken çok eğlenmiştim, sonra albüm yapmışlardı. Tam aynı yorumları yaparken daha önce albümleri olduğunu öğrendim. Kız bir yerden tanıdık geliyordu, Anima'nın solistiymiş. Adı da Ceylan Ertem. Anima dağılmış. Onlar da Friendly Fire adı altında yeniden gruplaşmışlar...

Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP