Digital Age

16 Mart 2008 Pazar


Kapital Dergi Grubu'nun yeni çıkan teknoloji dergisi. Baskısı ve içeriğiyle Wired'ı hatırlattı bana. Fiyatı biraz tuzlu 7,5 YTL. Yıllık aboneliği 50 YTL. TV reklamları gereçkten mide bulandırıcı. ALi Poyrazoğlu seslendiriyor.

Ama ilgi çekici bazı yazılar var içerisinde. 5 YTL'ye düşseler hiç fena olmayacak ama 7,5 YTL'ye çok satacağını düşünmüyorum. Teknoloji dergileri piyasasında büyük çekişme var ve reklam verenler bolca olduğunda bu çekişmeye her gün yeni dergiler ekleniyor. Digital Age kaliteli ama ya çok daha iyi ve orijinal içerik sunmalı veya fiyat rekabetinin içerisine girmeli. Bir de röportajlarını karşılıklı yapmalılar. Paul Doany röportajının email aracılığıyla yapıldığı çok belli.

Read more...

Cogito


Mevsimlik dergi Cogito'nun 53. sayısı fanatizme ayrılmış. Sadece Levent Cantek'in çizgi roman fanatizmiyle ilgili yazısı ve Mete Tunçay-Murat Paker söyleşisi için bile alınabilir. Levent Cantek'in yazısından bir alıntıyla kısa keselim: "Lisedeyken bir hocamız 'Fanatik, ölümü arayandır' demişti; çok açık konuşmamıştı ama bize ölüme ve öldürmeye methiyelerle dolu bir hayat yaşadığımızı anlatmak istiyordu."

Read more...

Medyatava


Her gün girip bir kez bakarım bu siteye. Son dönemlerde spor medyasına ilişkin de çeşitli haberler veriyorlar. Ama bugün verdikleri habere koydukları başlık canımı sıktı. Medyatava UEFA'dan açıklama bekliyor. Sanki siz çıkarttınız bu skandalı hadi çıkartsanız bile UEFA'nın sizi çok kaale alacağını düşünmüyorum. 4 takımla yoluna devam İngiltere'nin tabloid gazetesini biraz daha ciddiye almış olmaları mümkün. İki de tavsiyem olacak. Bir yazdığınız haberleri bir kez daha okuyun. İki fikri takip yapın. UEFA açıklamayı öğle saatlerinde William Gaillard aracılığıyla yaptı.

Read more...

Encylopedia of Secret Societies


Komplo teorilerini sever misiniz? Ben çok sevmem ama alternatif tarih hoşuma gider. İlluminati'nin dünyayı yönettiğine filan inanmasam da hikayenin arkasındaki hayal gücünü takdir ederim. Masonlar, Illuminati, Lost dizisinin göndermeleri vb. pek çok konuda bir başucu kitabı istiyorsanız işte budur. İnternetten sipariş etmenize gerek yok. Pandora'da 20 pounda alabilirsiniz.

Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP