Be A Pro

30 Kasım 2008 Pazar




FIFA 2009'un en güzel tarafı bence Be A Pro modu. Tek başıma PS3'ün başına geçtiğimde sürekli bu modda oynuyorum. Bir arkadaşım gelince tartışmasız PES 09'a geçiyoruz. 

FIFA 2008'de de var olan bu mod yeni oyunda çok daha işlevsel kılınmış. Orada olmayan oyuncu geliştirme gibi özellikler eklenmiş ve bağımsız gelişim modu oyundan kopmamanızı sağlayan en önemli özellik. 
Maç içerisindeki kameralar mükemmelleştirilmiş. Eksiksiz bir şekilde oyuncunuzu yönetebiliyorsunuz ve topun ekrandan çıktığı anlar çok çok az. 

Transfer sisteminde ufak tefek aksaklıklar var. Oradaki yapay zekanın geliştirilmesi şart. 

Size verilen hedefler birbirini çok tekrarlıyor. Hattrick yap, 9.0 rating al, gol yeme. Bunu Westham'da oynarken Chelsea maçında verince kalıyorsun tabi. 

Yıllık hedefler de aynı doğrultuda geliştirilebilir.

Özel hayat modülü eklense bu oyunun içerisine çok güzel olur. New Star Soccer'ı satın alsa EA, ki çok da para etmez. Orada bu işi gayet iyi yapıyorlar.  

Sonuç olarak FIFA sadece Be A Pro moduyla bile alınacak ve 2010'a kadar oynanacak bir oyun... 3 seneye kadar Be A Pro'nun bağımsız bir oyun olacağına inanıyorum. 

Read more...

Haftasonu gördüklerim/duyduklarım/yaşadıklarım ver 1.01

- Haftasonu derbi sırasında uyuyan bir kişi daha var mı acaba? İlk yarının sonunda uyuyakalmışım kanepede. 75'te uyandım. Güzel maç gibi geldi bana. Beraberlik özlemim gerçekleşmedi.


- Arkadaşım Emrah maça karaborsada 200 ytl vererek giden bir Beşiktaş taraftarıydı. Acaba beraberlik golü 200 ytlye değmiş midir?

- Evde ilk kez yaşıtlarımız olan karı-koca misafir ağırladık. 

- Cumartesi Beşiktaş'taydık. Çıtır'da birer bira, süper muhabbet. DVD ve oyun alışverişi. House ve Dexter'ın yeni sezonları. Benim anti rocker ve anti metalci eşimin sevdiği kıyafetleri bu türde bir dükkanda bulması nasıl bir çelişkidir. Fotolar yakında. 

- Pazar günü Kanyon. Mağazalar yakında kepenk kapatacaklarmış. Talepleri kiraların yarıya inmesi. Arog'a bilet aldık. Kitap ve dergi alışverişi. Maya Dergi Grubu(Trendsetter) girişimcilik dergisi Inc'i çıkarmış. İlk fırsatta görüşlerimi paylaşırım. 

- Wired ve Fast Company gözüme kestirdiğim dergiler ama pahalılar ya. 

- FIFA 09 Be A Pro modu dünyanın en müthiş şeylerinden birisi. Keşke ayrı bir oyun yapsalar. 

- Kuduruk kudurmaya devam ediyor. Bilgisayarım hala tamirde. N95 erkenden benzin bitiriyor uyarıları veren son model arabalar gibi. Strese sokuyor.

- Salı günü bilet tanıtım töreni var. 11.30 Süreyya Operası. Fenerbahçe TV, TGRT Haber, NTVSpor ve Lig Tv'de canlı yayında. Salı'dan sonra rahat gibiyiz. 



  

  

Read more...

Guidelines for Online Success

Remzi Kitabevi - 75 YTL...


İlginç bir kitap... Okumaya başladım.

Read more...

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP