New Star Soccer

25 Şubat 2008 Pazartesi


Bağımsız oyun yapımcılığı zor bir iş. Milyon dolarlık ARGE yatırımlarının yapıldığı bir sektöre orijinal bir fikirle girip kendi başınıza zengin olmak çok kolay olmasa gerek. Bağımsız oyun üreticiliğini sektörün devlerine giriş için hazırlanan bir portföy olarak görüyorum. Ama bunların içerisinde bir oyun farklı bir noktada duruyor.
New Star Soccer en orijinal fikir değil. Bir futbolcuyu takım içerisinde yöneterek kariyerini geliştirmesine yardımcı oluyorsunuz. Futbol hayatının yanısıra özel hayat da söz konusu. Sevgiliniz oluyor, evleniyorsunuz, mankenler, sponsor anlaşmaları, gece alemleri derken kendinize bir yol çiziyorsunuz. Sergen Yalçın mı olacaksınız, Bülent Korkmaz mı?
Oyunun en güzel tarafı sadece text tabanlı olmaması. Tüm maçları oynayabilirsiniz. Kadroya giremeyebilirsiniz. Takımınızı zaferlere taşıyıp transfer teklifleri alabilirsiniz. Doping yapabilirsiniz. Yakalanabilirsiniz.
Bir futbolcunun kariyer simülasyonunun yeni versiyonu yakında çıkacak ve çok da iyi olacağa benziyor. Merakla bekliyoruz.

0 comments:

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP