Şükür Sendromu

20 Mart 2008 Perşembe

Futbola çok girmek istemiyorum bu blogda ama yazmam gereken bir şey var. Van Nistelrooy, 2006 Dünya Kupası'nda Van Basten'le problem yaşamış ve küskünleri oynamıştı. Aceto abimiz Hollanda Futbol Federasyonu'nun baskısıyla ameliyat olmuş olabileceğini yazmış Barselona medyasından alıntılıyarak. Ben 2006'yı unuttuğunu zannetmiyorum ve yine küsebileceği bir turnuva var önünde. Hazırlık maçları sonrası belki kadroda bile olmaz. Sürpriz olur ama bir olasılık.
Bu olayı Hakan Şükür'e havale edersek. Bizim her daim küskünümüz de o. En zor yönetilen Türk futbolcularından birisi. Ama adam verimli, bitti diye yazıldığı gün Moldova'ya 4 gol atıyor. İlk ikisinde küskün üç ve dörtte inanmayan gözlerle müthiş bir sevinç. Ortada resmi sorun olmasa da adının karıştığı sendromlar var. Tekke-Şükür, Gökhan Ünal-Şükür, Altıntop-Şükür tartışmalarının kaynağı Hakan Şükür'ün tahmin edilemez varoluşudur. Bu sorunu Hollanda da yaşamakta ve bizim gibi çözümsüzlük denizinde yüzmektedir.
Çözüm önerilerinden birisi Şükür futbolu bıraksın olabilir. Terim kadroya almasın olabilir. İlkini rüyamızda görürüz, ikincisini ise pozisyonsuz geçip 3-0 kaybedilen Portekiz maçının ardından Terim başının üzerinde sallanan Demokles'in kılıcı olarak.

0 comments:

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP