Spiker farkı

7 Kasım 2008 Cuma

Bir tarafta sahadaki Galatasaray'dan feyz alan, rahat sakin bir anlatımla maçı anlatan Yalçın Çetin.

Diğer tarafta Fenerbahçe orta sahayı geçtiği an heyecandan kontrolünü kaybeden, 40 metrelik şutlardan medet uman Sabri Ugan, Ertem Şener vb. tayfası.

İlker Yasin yetiştiği TRT ekolünü biraz hatırlasa ve ona uygun maç anlatmaları talimatını verse hiç fena olmayacak sanki. İnsanlar artık isyan noktasına geldiler çünkü.

Yalçın Çetin hakkında bilgi de vereyim biraz. Kendisi biraz uzun olup başta ürkütücü görünse de çok sıcakkanlı ve eğlenceli bir insandır. Hayatında unutamadığı maçların başında Türkiye-Senegal karşılaşması gelir. İlhannnnn diye bağırışını unutanımız yoktur herhalde. Dün yine müthiş bir maç anlattı. Hiç rahatsız etmedi, golleri bile abartmadı. Galatasaray'ın sahadaki sakinliği ona da yansımıştı.

1 comments:

sinem 7 Kasım 2008 12:20  

bence bu sadece heyecanlanmayla alakalı değil. açıkçası trt spikeri "ruhsuzluğunu" da sevmiyorum. tabi bu star tayfasından nefret etmemi de değiştirmiyor :) benim favorim tabi ki ercan taner. objektifliği elden bırakmadan heyecanı yansıtabilmesi olayıdır kendisinin :) hacciieee haccieee leri kim unutabilir ;)

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP