Son bir hafta

31 Mayıs 2008 Cumartesi

Turnuvanın başlamasına bir hafta kala neler oluyor neler bitiyor özetleyelim. Hazırlık maçları yavaş yavaş tamamlanıyor. Çekler İskoçya'yı 3 golle uğurladılar. Rangers'ın eski oyuncusu Sionko 2 gol attı. İsviçre Liechtenstein'ı 3 golle geçti. Frei, Milli Takımın en golcü futbolcusu ünvanını aldı. Avusturya 2008 yılındaki ilk galibiyetini Malta karşısında aldı. Skor 5-1. Bu Avusturya ikinci tura çıkarsa mucize olur, turnuvayı kazanırsa peygamber ilan edilmeliler.
İtalya Belçika karşısında Di Natale'nin 2 golüyle 3-1 galip ayrıldı.
Sakatlıklar bizim olduğu kadar İsviçre'nin de başını ağrıtıyor. Senderos sakat ve onsuz nasıl duran top organizasyonu yapacaklar bakalım.
Hollanda, Danimarka'yla 1-1 berabere kaldı. Van Nistelrooy'un golü görmeye değerdi. Yerleşik savunma ortadan nasıl delinir dersi. Bendtner Danimarka'nın yeni kahramanı. Hollanda savunmasını dağıtmış. Van Basten onu Luca Toni'ye benzetmiş. Danimarka basını yeni kahramanlarını övüyorlar. Aynı basın Arsenal-Liverpool maçında Arsenal golünü engelleyen oyuncuyu yerden yere vurmuştu.
Portekiz bugün Gürcistan'la oynayacak. Scolari ilk 11'in onunu belirledim. Orta sahanın göbeğinde Moutinho, Veloso ve Meireles'ten birisini Deco ve Petit'ye eşlik etmesi için seçecek.

0 comments:

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP