Bir garip Galatasaray

19 Eylül 2008 Cuma



--------De Sanctis------------
----Emre---Servet---Meira-----
Serkan--Ayhan--Lincoln--Volkan
-----Baros---------Kewell-----
------------Nonda-------------

Galatasaray maçın başında buna benzer bir dizilişle sahaya çıktı. Aklıma eski CM oyunları geldi. Bu oyunlarda Christmas Tree adında bir diziliş vardı ve Galatasaray'ın bu dizilişini ona benzettim. Baklavaya da benzetmek mümkün elbette. Aydın Yılmaz'la başlamak gerekiyordu bence. Serkan Kurtuluş'un katkısı hemen hiç yoktu. Volkan Yaman ise o bölgede oynamak için fiziksel olarak yeterli ama teknik olarak çok zayıf. O pozisyon oyunu forse etmek için yetersiz kalınca yük orta alana ve Kewell ile Baros'un bireysel becerilerine kaldı. Nonda kendine güvenini kaybetmiş gibi. Geçen sene tavana abandığı pozisyonları plaseyle garanti vurmak istiyor ama kaçırıyor. Antalya maçında kaçırdığı golün aynısını dün de kaçırdı.
Bellinzona zayıf bir takım ve Galatasaray zorlanmaması gereken bir maçı zora soktu manasızca. Bu arada Lincoln'ün Galatasaray formasıyla birisine çarptırmadan attığı gol var mı?
İstanbul'da sorunsuzca bir üst tura çıkar Galatasaray ama Skibbe'nin resmi maçları hazırlık maçı mantığıyla oynamaması lazım.

0 comments:

İzleyiciler

  © Blogger template Cumulus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP